Flexibelt i Metall 

Vår affärsidé är att vara en lyhörd partner som löser våra kunders utmaningar och problem, oavsett grad av komplexitet och storlek.
Kombinationen av stor idérikedom, praktisk erfarenhet, omsorg om detaljer och ett kundfokuserat arbetssätt genomsyrar vår dagliga verksamhet

Erfarenhet

Med årtionden av erfarenhet kan vårat kompetenta team leverera även de mest krävande lösningar inom metall och miljöteknik!

Flexibilitet

På F. Emet Oy så är inget uppdrag för stort eller för komplext. I nära samarbete utvecklar vi en flexibel lösning som både vi och vår kund kan vara nöjd med!

Innovativitet

Med vår långa erfarenhet i bagaget kan vi med gott mod ta oss an nya utmaningar av olika slag. Är Ni i behov av en flexibel lösning inom metall? Ta då kontakt med oss för att fråga mer!

Produktområden

Under åren har vi på F. Emet Ab arbetat med många intressanta projekt åt flertalet kunder inom olika branscher. De flesta av dessa åtaganden har medfört såväl funktionsmässiga som tekniska utmaningar. Vår verksamhet baserar sig på den kunskap vår personal innehar och när vi kombinerar kunskap med de fysiska redskap vi har till vårt förfogande i vår breda maskinpark kan vi med stor skicklighet genomföra även mycket krävande projekt.

Planeringssamarbete

Vår affärsidé är att vara en lyhörd partner som löser våra kunders utmaningar och problem, oavsett grad av komplexitet och storlek.

Maskinkonstruktion

Vi designar och tillverkar kundanpassade maskiner och metallkonstruktioner. Planering och hållfasthetsberäkningar gör vi i 3D-program.

Elementbordslinjer

I samarbete med Penope Oy, tillverkar vi elementbords linjer till hus- och träindustrin.

Maskintillverkning

Tack vare vår breda maskinpark kan vi erbjuda våra kunder helhetslösningar inom maskintillverkning. Kontakta oss med Ert behov så diskuterar vi oss fram till en effektiv lösning på Ert problem!

Miljöteknik

Vi har lång erfarenhet av tillverkning av avfallshanterings-anläggningar bland annat till Stormossen och Ekorosk. 

Robotsvetsning

Vi utför svetsningsarbeten med vår egen svetsrobot. Svetsstationen i sig består av en 6-axlig robot som är monterad på 3 större axlar så att vi kan svetsa stora produkter. 

Plasmaskärning

Vi har tillverkat vår egen plasma-skärare, och även sålt några till övriga kunder. Vi erbjuder ven skurna plåtar enligt ditt önskemål.

Underleveranser

Vi utför även underleveranser av svetsade och bearbetade delar. Både stora och små. 

Du är välkommen att

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss för att få mera information om vår verksamhet samt de tjänster vi erbjuder.

Referenser

Med årtionden av erfarenhet kan vårat kompetenta team leverera även de mest krävande lösningar inom metall och miljöteknik. Kontakta oss för ytterligare uppgifter på alla våra projekt.

Finlands starkaste platina

Adress

F. Emet Ab
Öjevägen 118
68910 Bennäs
Finland

Kontakt

phone+358 (0)6 7814 700
smartphone+358 (0)500 363 782
print+358 (0)6 7814 722
mailfolke.emet [at] femet.fi