Joustavat metalliratkaisut

Yrityksemme liikeidea on olla tarkkaavainen yhteistyökumppani joka ratkaisee asiakkaamme haasteet ja ongelmat riippumatta siitä miten suuret tai miten monimutkaiset ne olisivatkaan.

Toimintatapamme koostuu idearikkaudesta, käytännön kokemuksista, huolellisuudesta ja asiakaspalveluhenkisyydestä.

Kokemus

Vuosikymmenten kokemuksella osaava tiimimme pystyy toimittamaan vaativimmatkin metalli- ja ympäristötekniikan ratkaisut!

Joustavuus

F. Emet Oy:lle mikään tehtävä ei ole liian suuri tai liian monimutkainen. Tiiviissä yhteistyössä, kehitämme joustavia ratkaisuja, josta me ja asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä!

Kekseliäisyys

Monen vuoden kokemuksella voimme määrätietoisesti ottaa vastaan monipuolisia haasteita. Tarvitsetteko joustavan metalliratkaisun? Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää!

Tuotealueemme

Vuosien varrella F. Emet Oy on työstänyt monta mielenkiintoista hanketta useille asiakkaille eri toimialoilla. Monet näistä projekteista ovat olleet haasteellisia sekä toiminnallisesti että teknisesti. Yrityksemme toiminta perustuu henkilökuntamme ammattitaitoon. Laaja konekantamme auttaa meitä toteuttamaan tehokkaasti myös vaativia projekteja.

Suunnitteluyhteistyö

Yrityksemme liikeidea on olla tarkkaavainen yhteistyökumppani joka ratkaisee asiakkaamme haasteet ja ongelmat riippumatta siitä miten suuret tai miten monimutkaiset ne olisivatkaan.

Koneenrakennus

Suunnittelemme ja valmistamme mittatilaustyönä koneita ja metallirakenteita. Teemme suunnittelu- ja lujuuslaskelmia 3D-ohjelmissa.

Elementtipöytälinjat

Valmistamme yhteistyössä Penope Oy:n kanssa elementtipöytälinjoja talo- ja puuteollisuudelle.

Koneiden valmistus

Laajan konekannamme avulla voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisratkaisuja konetuotantoon. Ota meihin yhteyttä niin voimme keskustella tehokkaasta ratkaisusta ongelmallesi!

Ympäristötekniikka

Meillä on laaja kokemus jätehuoltolaitosten valmistuksesta, esim. Stormossenin ja Ekoroskin laitokset.

Robottihitsaus

Suoritamme hitsaustyöt omalla hitsausrobotillamme. Itse hitsausasema koostuu 6-akselisesta robotista, joka on asennettu 3 suurempaan akseliin, jotta voimme hitsata suuria tuotteita.

Plasmaleikkaus

Olemme valmistaneet oman plasmaleikkurin ja myyneet myös muille asiakkaillemme. Meiltä myös toiveidesi mukaan leikatut pellit.

Alihankinta

Toimitamme myös hitsattuja ja koneistettuja osia alihankintana. Sekä suuria että pieniä.

Olet tervetullut

Ottamaan yhteyttä

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja yrityksestämme ja tarjoamistamme palveluista.

Referenssimme

Vuosikymmenten kokemuksella osaava tiimimme pystyy toimittamaan vaativimmatkin metalli- ja ympäristötekniikan ratkaisut. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja kaikista projekteistamme.

Suomen vahvimmat platina

Osoite

F. Emet Oy
Öjentie 118
Pännäinen 68910
Suomi

Yhteystiedot

phone+358 (0)6 7814 700  
smartphone+358 (0)500 363 782  
print+358 (0)6 7814 722  
mailfolke.emet [at] femet.fi