Ympäristötekniikka

bild 30
Vastaanottoasema ja vastaseinä syvennyksestä katsottuna. Koko Walking floor valmistettiin valmiiksi tehtaalla ja nostettiin kokonaisena paikalleen. Se oli kunnollinen erikoiskuljetus.
bild 29
S-mallin nostokuljetin on malliltaan paras lastauksen ja purkauksen kannalta. Hyötyleveys 2000 mm. Kokonaispituus 18500 mm. Modulirakenteiset rappuset ja hoitotaso ovat käytännölliset ja tukevat.
bild 23
NTM jätteenkuljetusauto kuljettaa enemmän materiaalia.
Taustalla olevalla nosturilla otetaan väärinlajitellut materiaalit pois linjalta.
bild 24
ACC kuljettimet ovat modulirakenteisia ja tiiviitä, koko rakenne taivutetuista profiileista. Ilmanpoistoventtiilit jokaisessa lastauskohdassa vähentää pöly- ja hajuhaittoja.
bild 25
ACC kuljettimet tekevät sen että talousjätepusseille saadaan riittävä etäisyys toisiinsa nähden.
Tämä takaa sen että lajittelutulos paranee.

KOKEMUS
img-bottom-1
Med årtionden av erfarenhet kan vårat kompetenta team leverera även de mest krävande lösningar inom metall och miljöteknik!
JOUSTAVUUS
img-bottom-2
F. Emet Oy:lle mikään tehtävä ei ole liian suuri tai liian monimutkainen. Tiiviissä yhteistyössä, kehitämme joustavia ratkaisuja, josta me ja asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä!
KEKSELIAISYYS
img-bottom-3
Monen vuoden kokemuksella voimme määrätietoisesti ottaa vastaan monipuolisia haasteita. Tarvitsetteko te joustavan metalliratkaisun? Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää!